Particularitățile iernării viţei-de-vie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
533 1
Ultima descărcare din IBN:
2020-06-02 14:15
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.8.05 (3)
Viticultură. Viță de vie. Vii (624)
SM ISO690:2012
CAPAŢINA, Grigori. Particularitățile iernării viţei-de-vie. In: Buletin Ştiinţific. Revista de Etnografie, Ştiinţele Naturii şi Muzeologie (Serie Nouă) , 2019, nr. 30(43), pp. 56-59. ISSN 1857-0054.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Buletin Ştiinţific. Revista de Etnografie, Ştiinţele Naturii şi Muzeologie (Serie Nouă)
Numărul 30(43) / 2019 / ISSN 1857-0054

Particularitățile iernării viţei-de-vie

Peculiarities of vine’s wintering

CZU: 634.8.05

Pag. 56-59

Capaţina Grigori
 
Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală
 
 
Disponibil în IBN: 31 mai 2020


Rezumat

Iernarea viței-de-vie este o procedură agrotehnică necesară protejării de înghețuri în scop de obținere a unei roade adecvate.

Hibernation of vine is an agrotehnical procedure necessary to protect against frosts in order to obtain adequate crops.

Cuvinte-cheie
iarna, viță-de-vie, tăiere în uscat, îngheț,

winter, Vine, dry cut, frost