Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
506 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-20 16:07 |
SM ISO690:2012 STRUTINSCHI, Tudor, TIMOŞCO, Maria, VELCIU, Aliona, BOGDAN, Victoria, STROCOVA, Valentina. Influenţa raţiilor alimentare cu diversă structură calorică asupra unor reprezentanţi ai microflorei intestinale condiţionat-patogene. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2012, nr. 5(44), pp. 138-140. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | |||||
Numărul 5(44) / 2012 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | |||||
|
|||||
Pag. 138-140 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
It was established experimentally that the food rations with a certain structure calories may be used to regulate the number of births сonditionally-pathogens intestinal microorganisms in the gut. Under their infl uence signifi cantly lower the quantitative index of bacterial genera Escherichia, Proteus and Enterococcus: 15,1-24,72% respectively, and 21,1-41,6%; 9,4-12,5%. We recommend using the proven structure of calorie diets in order to reduce the concentration of the studied microorganisms for prevention treating intestinal dysfunction caused by bacteria of these genera. |
|||||
Cuvinte-cheie food rations, certain structure calories, сonditionally-pathogens intestinal microorganisms, пищевые рационы, структура калорийности, кишечные условнопатогенные микроорганизмы |
|||||
|