Unele aspecte medico-sociale ale intoxicaţiilor cu produse din ciuperci.
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
556 7
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-11 23:00
SM ISO690:2012
LEONTE, Afanasie. Unele aspecte medico-sociale ale intoxicaţiilor cu produse din ciuperci.. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2013, nr. 3(48), pp. 73-74. ISSN 1729-8687.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Numărul 3(48) / 2013 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873

Unele aspecte medico-sociale ale intoxicaţiilor cu produse din ciuperci.

Some aspects of food poisoning with mushrooms


Pag. 73-74

Leonte Afanasie
 
Centrul de Sănătate Publică Orhei
 
 
Disponibil în IBN: 10 mai 2020


Rezumat

In this article are analyzed statistical data on the food poisoning as a result of using the food inedible mushrooms. Research results showed that mushroom poisonings recorded in Orhei occur annually and carries a familial character. We also underline the need for a complete organization and implementation of measures for prevention of mushroom poisoning

Cuvinte-cheie
Food, poisoning, inedible mushrooms, prevention