Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
556 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-11 23:00 |
SM ISO690:2012 LEONTE, Afanasie. Unele aspecte medico-sociale ale intoxicaţiilor cu produse din ciuperci.. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2013, nr. 3(48), pp. 73-74. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(48) / 2013 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
Pag. 73-74 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In this article are analyzed statistical data on the food poisoning as a result of using the food inedible mushrooms. Research results showed that mushroom poisonings recorded in Orhei occur annually and carries a familial character. We also underline the need for a complete organization and implementation of measures for prevention of mushroom poisoning |
||||||
Cuvinte-cheie Food, poisoning, inedible mushrooms, prevention |
||||||
|