Elaborarea unui nou sortiment de produse alimentare din dovleac
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
578 11
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-04 11:34
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.3:635.621 (8)
Uleiuri și grăsimi alimentare. Margarină. Alimente cu proteine (22)
Plante de grădină. Grădinărit (696)
SM ISO690:2012
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, GORGAN, Lucia. Elaborarea unui nou sortiment de produse alimentare din dovleac. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2015, nr. 5-6(59-60), pp. 64-66. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142

Elaborarea unui nou sortiment de produse alimentare din dovleac

CZU: 664.3:635.621

Pag. 64-66

Iuşan Larisa, Terentieva Galina, Caragia Vavil, Gorgan Lucia
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 16 aprilie 2020


Rezumat

În acest articol sunt prezentate informaţii cu privire la elaborarea tehnologiilor de fabricare a produselor alimentare în baza dovleacului. Promovarea produselor alimentare pe piaţa externă şi consolidarea poziţiei în ţările în care acestea sunt comercializate reprezintă o sarcină importantă a complexului agroindustrial din Republica Moldova.

Cuvinte-cheie
ovleac, conserve, produse profi lactic-curative