Utilizarea standardelor în sectorul băuturilor alcoolice - oportunităţi şi avantaje
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
621 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-07 20:02
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.81:663.5 (7)
Sănătatea şi igiena sistemului nervos. Sănătate şi etică (128)
Alcool potabil. Băuturi spirtoase (Băuturi tari pe bază de alcool). Distilarea și rafinarea alcoolului (15)
SM ISO690:2012
ANTOHI, Maria, PONOMARIOVA, Irina, CHIRIAC, Alexandra, TCACIUC, Liudmila, ROŞCA, Tamara, COGĂLNICEANU, Tatiana, DIACOV, Tatiana, SAVA, Angela. Utilizarea standardelor în sectorul băuturilor alcoolice - oportunităţi şi avantaje. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2015, nr. 2(56), pp. 31-33. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 2(56) / 2015 / ISSN 1857-3142

Utilizarea standardelor în sectorul băuturilor alcoolice - oportunităţi şi avantaje

CZU: 613.81:663.5

Pag. 31-33

Antohi Maria, Ponomariova Irina, Chiriac Alexandra, Tcaciuc Liudmila, Roşca Tamara, Cogălniceanu Tatiana, Diacov Tatiana, Sava Angela
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 15 aprilie 2020


Rezumat

The article refers to the spirits, and reveals the opportunities and benefi ts of using standards for quality assurance and its competitiveness. The material exposure to emerging from global and European practice in this area, as well as relevant national legislation.

Cuvinte-cheie
standard, standardization, alcohol production, Quality, Competitiveness, conformity assessment, Trade Barriers