Influenţa elementelor agrotehnice asupra potenţialului oenologic al unor soiuri noi autohtone de struguri pentru vin
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
528 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-22 14:22
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.8:57:631.5:631.257:663.252 (1)
Viticultură. Viță de vie. Vii (624)
Științe biologice în general (3590)
Lucrări agricole (1225)
Clădiri, construcții și instalații agricole. Clădiri pentru animale, produse, mașini și echipamente (19)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
CUHARSCHI, Mihail, CEBANU, Vitalie, OBADĂ, Leonora, OLARI, Tudor, BOTNARENCO, Andrei, ANTOCI, Alexandru, CRAVEŢ, Natalia. Influenţa elementelor agrotehnice asupra potenţialului oenologic al unor soiuri noi autohtone de struguri pentru vin. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 6(54), pp. 12-16. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 6(54) / 2014 / ISSN 1857-3142

Influenţa elementelor agrotehnice asupra potenţialului oenologic al unor soiuri noi autohtone de struguri pentru vin

CZU: 634.8:57:631.5:631.257:663.252

Pag. 12-16

Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Obadă Leonora, Olari Tudor, Botnarenco Andrei, Antoci Alexandru, Craveţ Natalia
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 6 aprilie 2020


Rezumat

The paper presents the agrobiological particularities and some basic agrotechnical elements used in cultivation of new varieties of local selection, the harvest quality for producing diff erent wine products.

Cuvinte-cheie
vine, new local varieties, agrobiological particularities, agrotechnics, technological note