Perfecţionarea sortimentului de căpşun în Republica Moldova
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
549 4
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-03 15:01
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.751+631.526.32 (1)
Fructe mici ale tufelror și ale plantelor ierbacee. Arbuști baciferi (130)
Lucrări agricole (1225)
SM ISO690:2012
CARAMAN, Ion, TCACI, Valentina, CRIVAIA, Parascovia. Perfecţionarea sortimentului de căpşun în Republica Moldova. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 6(54), pp. 10-11. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 6(54) / 2014 / ISSN 1857-3142

Perfecţionarea sortimentului de căpşun în Republica Moldova

CZU: 634.751+631.526.32

Pag. 10-11

Caraman Ion, Tcaci Valentina, Crivaia Parascovia
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 6 aprilie 2020


Rezumat

Studying a range of 17 varieties of strawberry, with rigurous remarks with regard to their behaviour (precocity, production, organoleptic features), in the conditions of the Republic of Moldova, autors selects the most valuable: Selene, Honeoye, Marmolada, Elsanta, Galla Galisiv, making recomanditions for implementation in production.

Cuvinte-cheie
strawberry, varietes, productivity, gualities, implementation, Republic of Moldova