Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
510 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.255.2:663.82.22 (3) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (16) |
SM ISO690:2012 ТРОЦКИЙ, Иван. Совершенствование технологии обработки ассамбляжей и купажей виноматериалов для белых игристых вин. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 5(53), pp. 36-38. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 5(53) / 2014 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.255.2:663.82.22 | ||||||
Pag. 36-38 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|