Masa rotundă: Conținut științific național digital - 09.12.15 | Instrument Bibliometric National
Închide

Masa rotundă: Conținut științific național digital - 09.12.15

La 9 decembrie 2015, Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale organizează masa rotundă cu titlul: Revistele științifice - catalizator al creșterii calității și vizibilității conținutului științific în format digital.

 

La eveniment sunt invitați reprezentanții colegiilor de redacție ale revistelor din Moldova, cercetători științifici ai instituțiilor de cercetare ale Academiei de Științe a Moldovei. Scopul mesei rotunde este de a pune în discuție subiectul conținutului științific în format digital în vederea sporirii calității și vizibilității acestuia.  În conformitate cu hotărârea comună a CSȘDT și CNAA (nr.147 din 25.06.2015) începând cu 1 Ianuarie 2016 toate revistele științifice din RM urmează să fie înregistrate în Instrumentul Bibliometric Național. În acest sens, la eveniment, va fi prezentat Instrumentul Bibliometric Național implementat și dezvoltat de IDSI, ca instrument de asistenţă a colegiilor de redacție.

 

Evenimentul va avea loc, miercuri, 9 decembrie 2015, ora 10.00 (aprox. pînă la ora 13.00), la Biblioteca Științifică Centrală, etaj II, str. Academiei 5A, Chișinău. Pentru detalii și înscieri ne puteți contacta la numărul de telefon: 022 289 839 sau la e-mail: idsi@asm.md sau discus@idsi.md.