Afisarea articolelor 1-20(29) pentru cuvîntul-cheie "wine"
Studiul riscului de contaminare a vinurilor moldoveneşti cu Ohratoxina A |
Zugravii Elena1, Sturza Rodica2, Găină Boris3 |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor |
Vol. 24 (2). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 12 October, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-295 |
Aromele varietale ale vinurilor |
Musteaţă Grigore |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor |
Vol. 24 (2). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 12 October, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-348 |
Principii de asociere a vinurilor artizanale cu bucatele regionale |
Luca Nicolae, Minciună Nicolae |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 25 April, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-251 |
Quality Management of Wines and Redox Processes |
Sturza Rodica1, Scutaru Iurie1, Duca Gheorghe2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Chemistry |
Advances in Intelligent Systems and Computing |
Ediția a 14-a, Vol. 1191. 2020. Switzerland. ISBN 978-303049888-7. |
Disponibil online 6 April, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-575 |
Methodological approaches for isolation of yeasts belonging to the Brettanomyces / Dekkera Genera from the wine |
Behta Emilia12 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563. |
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-360 |
Traseele vitivinicole ca instrumente de dezvoltare regională în Moldova |
Darii Tatiana1, Sverdlic Valentin2 |
Economie. |
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-194-4. |
Disponibil online 3 October, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-605 |
Experienţa vinăriilor în activităţi de turism vitivinicol şi servicii în Moldova |
Darii Tatiana1, Sverdlic Valentin2 |
Economie. |
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-194-4. |
Disponibil online 2 October, 2019. Descarcări-28. Vizualizări-642 |
The history and development of winemaking |
Znacovan Lona |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3.. |
Disponibil online 3 August, 2022. Descarcări-34. Vizualizări-505 |
Measuring the contact surface of oak chips / Wine by image analysis |
Chiciuc Igor, Chiciuc Andrei |
Technical University of Moldova |
Promoting Objective and Measurable Food Quality and Safety |
Ediţia a 2-a. 2016. Benevento, Italy. ISBN 978-151084495-7. |
Disponibil online 31 July, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-243 |
The content of ochratoxin a in moldavian wine products |
Găină Boris1, Sturza Rodica2, Bejan Violeta2, Bodean Constantin1 |
1 Academy of Sciences of Moldova, 2 Technical University of Moldova |
Chemistry Journal of Moldova |
Nr. 2(4) / 2009 / ISSN 1857-1727 /ISSNe 2345-1688 |
Disponibil online 13 December, 2013. Descarcări-10. Vizualizări-1080 |
A new proffession on Moldova’s job market- sommelier |
Luca Nicolae |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-562 |
Measuring the progress towards sustainability in the wine sector of the Republic of Moldova |
Diaconu Cristina |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-66 |
Competitivitatea produselor vinicole moldovenești în contextual celui de-al doilea embargou pe piața federației ruse și liberalizării pieței Uniunii Europene |
Luca Ion |
Strategii şi politici de management în economia contemporană |
Ediţia 3. 2014. Chişinău. ISBN 978-9975-75-678-5. |
Disponibil online 25 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-241 |
Influence of enzymatic treatment and storage temperature on the aromatic composition of Viorica Wines |
Furtuna-Vladei Natalia |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-698 |
Influence of maceration duration on Viorica wines quality |
Furtuna-Vladei Natalia |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-742 |
Arta vinului și sănătatea |
Chistol Vitalie, Balanuţă Anatol, Arhip Vasile |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4 / 2019 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 29 December, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-776 |
The toxic substances formed in the process of microbial spoilage of the wine and their effect on the human body |
Behta Emilia1, Cojocari Daniela2 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9. |
Disponibil online 28 June, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-288 |
Branding Moldavian wines |
Bugaian Larisa, Lazăr Diana, Gheţiu S. |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-488 |
Principles and modalities to diminish the influence of the cork taint on wine quality |
Sturza Rodica, Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-521 |
The molecular detection of brettanomyces wild yeast in raw wines |
Zgardan Dan1, Mitina Irina2, Mitin Valentin2, Sturza Rodica1, Behta Emilia1, Rubţova Silvia1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-332 |
1-20 of 29