IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "Food"
Human exposure assessment of the polycyclic aromatic hydrocarbons through the food consumption
Sîrcu Raisa, Pînzaru Iurie, Bogdevici Oleg, Cadocinicov Oleg
National Center of Public Health
Ecological and environmental chemistry
Ediția 6. 2017. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 12 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-636
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estimarea igienică a gradului de contaminare a produselor alimentare cu pesticide organoclorurate și a riscului asociat consumului lor
Zavtoni Mariana, Sîrcu Raisa, Opopol Nicolae, Pînzaru Iurie
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 4(82) / 2019 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
Disponibil online 30 March, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-634
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estimarea expunerii şi incorporării cotidiene a hidrocarburilor aromatice policiclice la populația orașului Chișinău
Sîrcu Raisa, Pînzaru Iurie
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
Disponibil online 8 December, 2017. Descarcări-7. Vizualizări-770
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluarea conţinutului Hidrocarburilor Aromatice Policiclice în produsele alimentare
Pînzaru Iurie1, Sîrcu Raisa1, Bogdevici Oleg2, Cadocinicov Oleg2
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 2(53) / 2014 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
Disponibil online 17 December, 2017. Descarcări-11. Vizualizări-839
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4