Afișare rezultate
Changes in consumer properties of new grain crispbreads based on spelt during storage |
Mardar Maryna1, Znacek Rafaela1, Macari Artur2 |
1 Odessa National Academy of Food Technologies, 2 Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-690 |
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri |
Grumeza-Clefos Irina1, Gudima Angela2, Coev Ghenadii1, Macari Artur2 |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-918 |
1-2 of 2