Afișare rezultate
Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l. |
Grosu Carolina |
Молдавская экономическая академия |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2. |
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-24. Vizualizări-694 |
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă |
Grosu Carolina, Siminiuc Rodica, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Gutium Olga, Reşitca Vladislav, Deseatnicova Olga |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-508 |
1-2 of 2