IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "nutritional value"
Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.
Grosu Carolina
Молдавская экономическая академия
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2.
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-24. Vizualizări-694
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă
Grosu Carolina, Siminiuc Rodica, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Gutium Olga, Reşitca Vladislav, Deseatnicova Olga
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-508
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2