IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "kefir"
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks
Suhodol (Motruc) Natalia, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Deseatnicova Olga, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Reşitca Vladislav, Capcanari Tatiana, Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-33. Vizualizări-359
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Reşitca Vladislav, Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-691
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație
Suhodol (Motruc) Natalia, Deseatnicova Olga, Reşitca Vladislav, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Covaliov (Boaghi) Eugenia
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-287
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3