IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-8(8) pentru cuvîntul-cheie "butter"
Qualitative analysis of autohton and imported classic butter
Grosu Natalia
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-55
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Theoretic approaches to substantiate shelf life capacity of butter and spreads
Bocharova-Leskina Anna1, Verbiţkii Serghei2
1 Kuban State Technological University,
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-51. Vizualizări-990
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Situația actuală privind producerea, comercializarea și asigurarea calității produselor lactate în Republica Moldova
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Damaschin Mariana
Journal of Research on Trade, Management and Economic Development
Nr. 2(8) / 2017 / ISSN 2345-1424 /ISSNe 2345-1483
Disponibil online 12 January, 2018. Descarcări-108. Vizualizări-1292
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind identificarea naturalității untului comercializat pe piața R. Moldova
Frunza Lucian, Calmâş Valentina, Fedorciucova Svetlana
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5..
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-493
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modern methods for identification of counterfeit food products
Iorga Eugen, Soboleva Inessa, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-477
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind calitatea materiilor prime folosite pentru obținerea cremelor de unt în cofetărie
Calmâş Valentina, Fedorciucova Svetlana
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 22-a . 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-985-4.
Disponibil online 27 November, 2020. Descarcări-13. Vizualizări-491
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Din istoria alimentației populației din Țara Moldovei (sfârșitul sec. al XVI-lea - începutul sec. al XIX-lea): lactatele
Felea Alina
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 4(174) / 2023 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the thermal stability of some spreadable food products
Simionescu Paula, Lisă Gabriela Apreotesei
Gheorghe Asachi Technical University of Iasi
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-1016
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-8 of 8