IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-9(9) pentru cuvîntul-cheie "lapte de capră"
Actualitatea studiului laptelui de capră ca sursă de izolare a tulpinilor de bacterii lactice
Bogdan-Golubi Nina1, Rudic Valeriu2, Coev Ghenadii1
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-36. Vizualizări-979
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valorificarea laptelui de capră în iaurt
Cușmenco Tatiana
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6.
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-18. Vizualizări-585
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea standardului naţional cu privire la calitatea laptelui de capră şi de oaie - materie primă
Nicolaescu Maria-Marcela, Bureţ Elena, Coev Ghenadii
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-147
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă
Cușmenco Tatiana, Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Macari Artur
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-369
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră
Bogdan-Golubi Nina
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 10 December, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-448
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicii de calitate ai produselor lactate fermentate fabricate din lapte de capră autohton
Gurmeza Irina, Bulgaru Viorica, Gutium Olga
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificarea compoziţiei chimice şi a proprietăţilor laptelui de vacă prin amestec de lapte al altor specii de animale domestice
Chiţanu Ana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2023 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 12 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-101
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă
Cușmenco Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-271
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The potential of goat milk for new products
Bogdan-Golubi Nina
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3054-5-7.
Disponibil online 10 August, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-506
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-9 of 9