Afișare rezultate
Морфологические и гистологические изменения плодов осеннего и зимнего сортов груши в процессе хранения |
Marinescu Marina |
Институт Генетики, Физиологии и Защиты Растений |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția a 3-a. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
Disponibil online 21 August, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-224 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels |
Bulgaru Viorica, Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-175 |
Особенности содержания и переваримости протеиновых и углеводных фракций силоса из кукурузы |
Ratușneak V. |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-310 |
Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum) |
Bulgaru Viorica, Coşciug Lidia, Dupouy Eleonora, Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-69 |
Impact of environmental factors on the viscosity of starch solutions |
Bulgaru Viorica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-70 |
Optimization of the composition of fillings with heat-stable properties |
Popel Svetlana, Cropotova Janna, Parşacova Lidia, Draganova Elena, Pîrgari Elena, Colesnicenco Alexandra, Pujailo Evdochia, Zirianova E. |
Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-184 |
Utilizarea mutaţiei Y1(endosperm alb) în ameliorarea porumbului WX1 |
Ţîganaş Vasile1, Ţîganaş Domnica1, Vereşceac Andrei2, Rotari Eugen2 |
Agronomie şi ecologie |
Vol.39. 2013. Chişinău. ISBN 978-9975-64-250-7. |
Disponibil online 30 May, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-186 |
Realizări şi perspective privind ameliorarea porumbului prin productivitate, conţinut înalt de lizină şi amilopectină în bob |
Ţîganaş Vasile, Ţîganaş Domnica |
Agronomie şi ecologie |
Vol.39. 2013. Chişinău. ISBN 978-9975-64-250-7. |
Disponibil online 28 May, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-229 |
Ameliorarea calitâții porumbului prin acțiunea mutaţiilor WX1 şi Y1 |
Ţîganaş Vasile, Ţîganaş Domnica |
Aspecte ameliorative în ameliorarea plantelor |
2018. Pașcani. . |
Disponibil online 3 February, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-273 |
Создание гибридов F1 кукурузы сахарной c балансированным биохимическим составом и высокими вкусовыми |
Vasilcenko Natalia, Secrier Sergiu, Andrieş Olga |
Приднестровский НИИ сельского хозяйства |
Aspecte ameliorative în ameliorarea plantelor |
2018. Pașcani. . |
Disponibil online 31 January, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-254 |
A way to prevent syneresis in fruit fillings prepared with gellan gum |
Cropotova Janna, Popel Svetlana |
Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies |
Scientific Papers Series D. Animal Science |
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750. |
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-101 |
Investigaţii perspective în ameliorarea calităţii porumbului prin acţiunea mutaţiilor wx1 ŞI y1(endosperm alb) |
Ţîganaş Vasile1, Ţîganaş Domnica1, Dîrzu-Cocoş Oxana2 |
Institutul de fitotehnie „Porumbeni” la 40 ani de activitate ştiinţifică |
2014. Paşcani. ISBN 978- 9975-56-177-8. |
Disponibil online 18 January, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-65 |
Chişinău 403WX1 - Hibrid nou de porumb cu calitatea înaltă a bobului |
Ţîganaş Vasile, Ţîganaş Domnica |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 1 / 2012 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 8 December, 2013. Descarcări-8. Vizualizări-612 |