IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-11(11) pentru cuvîntul-cheie "dairy products"
Виды обезжиренных молочных продуктов представляемых на потребительском рынке Республики Молдова
Chiţanu Ana
Технический Университет Молдовы
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 26 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-156
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Improving of the assortment policy of the co. ltd "fabrica oloi pak" based on the analytical results of the matrix "marcon"
Ghenova Svetlana
Comrat State University
Buletinul ştiinţific al Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Seria ”Științe economice”
Nr. 1(11) / 2014 / ISSN 1875-2723
Disponibil online 6 October, 2015. Descarcări-3. Vizualizări-888
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Situația actuală privind producerea, comercializarea și asigurarea calității produselor lactate în Republica Moldova
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Damaschin Mariana
Journal of Research on Trade, Management and Economic Development
Nr. 2(8) / 2017 / ISSN 2345-1424 /ISSNe 2345-1483
Disponibil online 12 January, 2018. Descarcări-107. Vizualizări-1281
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte privind implicarea speciilor microbiene în fer- mentațiile din produsele lactate
Golban Rita
Gestionarea fondului genetic animalier – probleme, soluţii, perspective
2023. Maximovca. e-ISBN 978-9975-175-38-8.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-103
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt
Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-614
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Управление безопасностью и качеством производства молока-сырья на принципах ХАССП
Radionov Vladimir1, Acbaș Igor2, Akbaș M.2
1 Государственный Аграрный Университет Молдовы,
2 ООО „Доксанком”, с.Томай
Zootehnie şi Biotehnologii agricole
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3.
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-635
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains
Bureţ Elena, Cartaşev Anatolie, Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-427
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tulpini de bacterii lactice autohtone noi din specia Streptococcus thermophilus
Cartaşev Anatolie
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(52) / 2019 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 21 May, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-772
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiu cu privire la dezvoltarea ramurii de fabricare a produselor lactate din Republica Moldova
Todos Irina
Asigurarea viabilităţii economico-manageriale pentru dezvoltarea durabilă a economiei regionale în condiţiile integrării în UE
2018. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-50-215-3.
Disponibil online 10 July, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-345
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea subproduselor secundare de origine alimentară ca ingredient durabil pentru produse lactate inovative
Barbaroș Maria-Marcela
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-392
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-11 of 11