IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-9(9) pentru cuvîntul-cheie "aditivi alimentari"
Aspecte de monitorizare igienică a aditivilor alimentari în municipiul Chişinău
Grecu Constantin1, Vetiu Svetlana1, Munteanu Tudor1, Antosii Ludmila1, Ceauş Tudor1, Chirlici Alexei2
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţe Medicale
Nr. 5(41) / 2013 / ISSN 1857-0011
Disponibil online 31 March, 2014. Descarcări-4. Vizualizări-868
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posibilităţile de utilizare a proceselor cavitaţionale în industria alimentară
Luţă Ivan, Dumitraş Petru
International Conference of Young Researchers
Ediția 7. 2009. Chişinău. ISBN 978-9975-70-901-9.
Disponibil online 4 June, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-335
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa aditivilor alimentari asupra siguranţei produselor alimentare
Antonovici Evelina, Postolache Arina
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2.
Disponibil online 18 July, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microalgae – non-traditional sources of nutritients and pigments for functional foods
Gurev Angela, Dragancea Veronica, Haritonov Svetlana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-28. Vizualizări-922
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei
Tonu Tatiana
Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători
2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3168-4-2.
Disponibil online 3 August, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-447
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea aditivilor alimentari în industria laptelui
Iarmenco Elizaveta
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.4. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-956-3.
Disponibil online 28 February, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-38
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Îndulcitori artificiali şi naturali – argumente pro şi contra
Mititelu Doina-Maria, Șuleac Vlada
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-40. Vizualizări-384
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul nitriților și nitraților din produsele din carne asupra organismului uman
Mititelu Maia1, Grumeza-Clefos Irina2
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-34. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siguranța produselor de cofetărie cu cremă în municipiul Chișinău
Chirlici Alexei1, Rubanovici Vladislav1, Cernenco Olga1, Grecu Constantin2, Vetiu Svetlana2, Iularji Natalia2
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 4(82) / 2019 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
Disponibil online 30 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-727
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-9 of 9