IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-7(7) pentru cuvîntul-cheie "iaurt"
Valorificarea laptelui de capră în iaurt
Cușmenco Tatiana
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6.
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-18. Vizualizări-581
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of lactose hydrolysis and milk type on the quality of lactose-free yoghurt
Popescu Liliana, Bulgaru Viorica, Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-48. Vizualizări-454
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt
Bulgaru Viorica, Cușmenco Tatiana, Macari Artur, Botezat Olga
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-81. Vizualizări-936
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină
Canja Ana, Popescu Liliana, Bantea-Zagoreanu Valentina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-147
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă
Cușmenco Tatiana, Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Macari Artur
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-359
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă
Cușmenco Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența tescovinei de mere asupra caracteristicilor organoleptici, fizico-chimici și reologici a iaurtului
Ceșko Tatiana, Cebotarean Valeria
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-145
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-7 of 7