Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "aciditate"
Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene |
, Arhip Vasile, , , |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-650 |
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks |
, , , , , , Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-34. Vizualizări-398 |
Theoretic approaches to substantiate shelf life capacity of butter and spreads |
Bocharova-Leskina Anna1, 2 |
1 Kuban State Technological University, |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-51. Vizualizări-985 |
Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot |
, Boeştean Olga, , |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-287 |
Modificările caracteristicilor fizico-chimice a iaurtului cu pomușoare la depozitare |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2). |
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-125 |
1-5 of 5