IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "aciditate"
Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene
, Arhip Vasile, , ,
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-650
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks
, , , , , , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-34. Vizualizări-398
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Theoretic approaches to substantiate shelf life capacity of butter and spreads
Bocharova-Leskina Anna1, 2
1 Kuban State Technological University,
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-51. Vizualizări-985
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot
, Boeştean Olga, ,
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-287
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificările caracteristicilor fizico-chimice a iaurtului cu pomușoare la depozitare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-125
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-5 of 5