IBN
  



  













    
  


    
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-11(11) pentru cuvîntul-cheie "Anthocyanins"

Производство красных вин с устойчивой окраской

Lazarev Ion
Комратский государственный университет
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2017. Комрат. ISBN 978-9975-83-040-9.
Disponibil online 21 February, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-330
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Study about the biochemical composition of chokeberries fruits

Rusnac Cristina, Sava Parascovia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Fruit Growing Research
Nr. 34 / 2018 / ISSN 2286-0304
Disponibil online 16 April, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-284
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Studiul procesului de purificare a colorantului de antociane pe baza membranelor de ultrafiltrare

Căldare Viorel1, Caldare Iulia1, Găină Boris2, Căldare Gheorghe3
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-273
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Studiul acţiunii enzimelor pectolitice asupra caracteristicilor fizico-chimice a vinurilor materie primă roze pentru spumante

Barsova Oxana, Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Adajuc Victoria
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-257
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Influenţa diferitor tulpini de levuri asupra calităţii vinurilor- materie primă roze pentru spumante  

Barsova Oxana
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 June, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-280
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valorisation of local red varieties in diversifying wine assortment

Obadă Leonora, Mîndru Anatolii, Rusu Emilian, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Covalciuc Olga
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-140
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fruits of Aronia Melanocarpa (michx.) Elliot as object of drying

Ghendov-Moşanu Aliona, Boeştean Olga, Dicusar Galina, Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-141
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vinurile roze: aspectul tehnologic al maceraţiei prefermentative

Vacarciuc Liviu
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16. 2008. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-64-127-2.
Disponibil online 28 May, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Method for the quantitative determination of black – eyed susan flowers anthocyanins

Davidyan Roman
Belarusian State Medical University
Revista Farmaceutică a Moldovei
Nr. 1-4 / 2020 / ISSN 1812-5077
Disponibil online 15 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-48
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Influența diferitor procedee tehnologice asupra conținutului substanțelor biologic active la producerea vinului roșu sec din soiul Cabernet Sauvignon

Taran Nicolae, Morari Boris, Soldatenco Olga
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(60) / 2021 / ISSN 1857-0461
Disponibil online 7 June, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-34
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Estimarea modificării proprietăţilor fizico-chimice ale fructelor de pădure la depozitare şi procesare

Sandulachi Elizaveta, Tatarov Pavel, Croitor Dumitru, Pruteanu Nicolae
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 24 (1). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-191-3 .
Disponibil online 11 January, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-294
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-11 of 11