Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "calories"
Analiza compoziției chimice a cărnii de iepure pentru introducerea în alimentația copiilor mici |
Grumeza-Clefos Irina1, Popa Nicolae2 |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 25 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-185 |
Analiza consumului de produse alimentare de origine vegetală |
Şcerbacov Elena |
Analele Institutului Naţional de Cercetări Economice |
Nr. 1 / 2018 / ISSN 1857-3630 /ISSNe 1857-3630 |
Disponibil online 10 January, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-763 |
Analiza consumului de produse alimentare de origine animalieră |
Şcerbacov Elena |
Vector European |
Nr. 2 / 2018 / ISSN 2345-1106 /ISSNe 2587-358X |
Disponibil online 5 June, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-680 |
1-3 of 3