IBN
Închide
............................................................................................................................................................................................................................
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
АБВГДЖЗИКЛМНОПРСТУФХЦЧЮЯ
............................................................................................................................................................................................................................
Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna", Galați
Distribuirea autorilor în funcție de sex Distribuirea autorilor în funcție de sex
Alte informatii


Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice0/0
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 2
Dinamica publicării și indexării în IBN
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Autori unici pe ani
Numărul de articole descărcate pe ani
Numărul de articole accesate pe ani
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări
Identificatori ,
,
H-index autori
Lista publicaţiilor - 2. Descărcări - 4. Vizualizări - 1323.
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2

2016 - 2

Cranberries (Vaccinum Vitis Idaea) potential to develop new functional dairy desserts
Andronoiu Doina Georgeta , Nistor Oana Viorela , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela , Matei (Bujeniță) Viviana Monica , Botez Elisabeta
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 88-89.
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-648
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of cranberries (Vaccinum vitis idaea) supplementation on physicochemical, textural and sensorial properties of ice cream
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela , Stoica-Chirica (Pletea) Maria , Botez Elisabeta
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 103-103.
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-675
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2