Modern Technologies in the Food Industry
Anul publicării: 2016
Membrii comitetului științific
Nr | Numele, prenumele, patronimic | Grad/titlu ştiinţific/academic | Organizaţia | Țara |
---|---|---|---|---|
1 | Bostan Viorel Ion | dr.hab, conf.univ. | Universitatea Tehnică a Moldovei | Republica Moldova |
2 | Găină Boris Serghei | acad., dr.hab, prof.cerc. | Academia de Ştiinţe a Moldovei | Republica Moldova |
3 | Bulhac Ion Ilie | dr.hab | Institutul de Chimie | Republica Moldova |
4 | Burdo Oleg Grigorii | Одесская Национальная Академия Пищевых технологий | Ucraina | |
5 | Alexe Petru | Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați | România | |
6 | Banu Constantin | Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați | România | |
7 | Fînaru Adriana-Luminiţa | |||
8 | Costas Biliaderis G. | Aristotle University of Thessaloniki | Grecia |