IBN
Închide

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-5(25) pentru indicele czu "664.66"
Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă
CZU : 664.66.019
Boeştean Olga
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inhibarea mucegaiului de pâine
CZU : 664.66.019
Marcu Ana Maria, Badea Marta, Costan Maria
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bread rope spoilage development
CZU : 664.66.019
Rumeus Iurii
Journal of Engineering Sciences
Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of defatted walnut meal as a potential ingredient in bread: physicochemical, rheological, functional and sensory properties
CZU : 664.66:631.576.3
Bantea-Zagareanu Valentina
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks
CZU : 664.664
Suhodol (Motruc) Natalia, Boaghe Eugenia, Deseatnicova Olga, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Reşitca Vladislav, Capcanari Tatiana, Boiştean Alina
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza exergetică a procesului cu gaze în cuptoare de tip tunel și în cele cu cogenerare integrată
CZU : 621.1.016:664.66
Chelmenciuc Corina
Meridian Ingineresc
Nr. 1(60) / 2016 / ISSN 1683-853X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul metodei de preparare a pâinii pe bază de maia
CZU : 664.66.019
Morozova Iana
Oportunități de implicare a tinerilor în procesul de cercetare
Ediția a III-a. 2023. . ISBN 978-9975-88-113-5.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul metodei de preparare a chiflelor din bucăți de aluat refrigerate
CZU : 664.66.019
Palea Alexandr
Oportunități de implicare a tinerilor în procesul de cercetare
Ediția a III-a. 2023. . ISBN 978-9975-88-113-5.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
CZU : 664.66.019
Rumeus Iurii, Balan Mihaela, Rotaru Vitalia
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-041-1.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație
CZU : 664.66.019
Suhodol (Motruc) Natalia, Deseatnicova Olga, Reşitca Vladislav, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Covaliov (Boaghi) Eugenia
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
CZU : 664.66.019
Rumeus Iurii
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asigurarea calităţii şi valabilității pâinii cu făină de porumb
CZU : 664.66.019
Bantea-Zagoreanu Valentina, Ghendov-Moşanu Aliona
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație
CZU : 664.66.019
Şaitan Olesea, Ţărnă Ruslan, Ghendov-Moşanu Aliona
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  
CZU : 664.66
Popel Svetlana, Draganova Elena, Pîrgari Elena, Parşacova Lidia, Cropotova Janna, Colesnicenco Alexandra, Albul (Zîreanova) Elena, Vîcerova Larisa, Pujailo Evdochia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte privind calitatea materiilor prime utilizate pentru obținerea aluaturilor congelate
CZU : 664.66.019
Isache Ioana, Dabija Adriana
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diversitatea preparatelor de bază și din aluat în bucătăria locală din Republica Moldova
CZU : 664.66.019
Miron Viorel, Miron Marina
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Анализ физико-химических показателей качества хлеба «Бородинского» от разных производителей
CZU : 664.66.019
Дели Мария
Ştiinţă, educaţie, cultură
2013. Comrat. ISBN N/A.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of quality parameters of bakery products enriched with sea buckthorn powder (Hippophae rhamnoides)
CZU : 664.66.019
Popovici Violina
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Организационные подходы к усовершенствованию управления коммерческой деятельностью производственного предприятия
CZU : 664.66.019
Петриченко Юлия, Savcenko T.
Международный конкурс студенческих научно-исследовательских работ по экономике
Vol.2. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-055-3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Разработка маркетинговых стратегий услуг предприятий wellness – индустрии
CZU : 664.66.019
Красногорская Анна, Savcenko T.
Международный конкурс студенческих научно-исследовательских работ по экономике
Vol.2. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-055-3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 25