IBN
Închide

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-10(35) pentru indicele czu "663/664"
Optimizarea costurilor și consumului în managementul energetic al industriei alimentare și a băuturilor din Republica Moldova
CZU : 658.26:663/664(478)
Gribincea Alexandru, Gribincea Corina
Economica
Nr. 1(87) / 2014 / ISSN 1810-9136
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluarea economică a tehnologiilor de cogenerare integrate în instalaţiile industriale
CZU : 614.2:614.31:663/664
Chelmenciuc Corina, Arion Valentin
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare
Ediția III. 2016. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4123-5-3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Instrumente manageriale în asigurarea eficienţei energetice din industria alimentară
CZU : 614.2:614.31:663/664
Stratan Alexandru, Gribincea Corina
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare
Ediția III. 2016. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4123-5-3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Monitoringul calității produselor piscicole
CZU : 666.1:621.798.1:663/664
Bileţchi Lucia, Zubcov Elena, Bagrin Nina, Andreev Nadejda, Zubcov Natalia
Functional Ecology of Animals70th anniversary from the birth of academician I.Toderas
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3159-7-5.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizarea obţinerii produselor alimentare cu valoare nutritivă înaltă
CZU : 663/664(478)
Sandulachi Elisaveta, Gorneţ Viorel
Intellectus
Nr. 1 / 2012 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Protecţia invenţiilor privind produsele alimentare
CZU : 347.771:663/664
Crasnov Nadejda, Şurgalischi Ecaterina
Intellectus
Nr. 6 / 2001 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of essential amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey
CZU : 579.67:663/664-022
Bologa M., Stepurina Tatiana, Vrabie Valeria, Iliasenco Olga, Polikarpov Albert, Gonciaruc Valeriu, Paladii Irina, Sprincean Cătălina, Vrabie Elvira
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flowsheet of malt extracts production using malting of cereals and legumes
CZU : 663/664
Dekanskiy Vadim, Zavialov Volodymyr, Bodrov V., Misyura T., Zaporozhets Yuliia, Popova N.
Meridian Ingineresc
Nr. 4 / 2014 / ISSN 1683-853X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mecanismul şi particularităţile procesului continuu de vibroextractare a materiei prime vegetale
CZU : 663/664
Zavealov Vladimir, Bodrov V., Zaporojeţ Iulia, Misyura T., Popova N., Dekanskii Vadim
Meridian Ingineresc
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aplicarea nanotehnologiilor la ambalarea produselor alimentare: beneficii și riscuri
CZU : 614.2:614.31:663/664
Artiomov Laurenţia
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-041-1.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza siguranţei alimentelor – prerogativa autorităţilor reglatoare
CZU : 614.2:614.31:663/664
Todos Irina
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Etapele creării și dezvoltării produselor alimentare. aspecte generale
CZU : 614.2:614.31:663/664
Stoica Maricica, Alexe Petru, Stoica Dimitrie
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biofilmul microbian: implicarea în siguranţa alimentelor
CZU : 614.2:614.31:663/664
Artiomov Laurenţia
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționale
CZU : 579.67:663/664-022
Ghendov-Moşanu Aliona, Popescu Liliana, Lung Ildico, Opriș Ocsana-Ileana, Soran Maria-Loredana, Sturza Rodica
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(51) / 2018 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Calitatea produselor agroalimentare procesate
CZU : 338.439.6:663/664
Iorga Eugen, Golubi Roman, Achimova Tatiana
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microbiota biscuiților glutenoși comercializați pe piața de consum a Republicii Moldova
CZU : 614.2:614.31:663/664
Codreanu Victoria, Calmâş Valentina
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetătoriSimpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-881-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posibilităţile actuale ale metodelor in silico de evaluare a riscurilor produselor chimice genotoxice şi carcinogenice
CZU : 614.2:614.31:663/664
Kolesnyk Serhii
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 6(70) / 2016 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Характеристика эксплуатационных свойств стеклянной тары
CZU : 666.1:621.798.1:663/664
Шарагов Василий, Курикеру Галина
Tehnocopia: revistă ştiinţifico-metodică
Nr. 1(18) / 2018 / ISSN 1857-3843
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate
CZU : 614.2:614.31:663/664
Grumeza-Clefos Irina
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 7, Vol.1. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-108-45-4.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Факторы эффективности торговли и проблемы сертификации продукции пищевой промышленности в обеспечении безопасности потребителей
CZU : 338.439.025:663/664
Duca Aurelia, Грибинча Корина
Vector European
Nr. 1 / 2014 / ISSN 2345-1106 /ISSNe 2587-358X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 35