IBN
Închide

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-20(22) pentru indicele czu "663.222"

Cercetări privind evaluarea compușilor fenolici ai vinurilor roșii din podgoria Dealul Bujorului

CZU : 663.222:663.251(498)
, , ,
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţe Medicale
Nr. 4(27) / 2010 / ISSN 1857-0011
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aprecierea influenței tratărilor tehnologice asupra potențialului de spumare a vinurilor materie primă roșii

CZU : 663.222
Mediul Ambiant
Nr. 3(39) / 2008 / ISSN 1810-9551
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Influenţa seminţelor din struguri asupra compoziţiei chimice a vinurilor roşii

CZU : 663.222:54
, , , ,
Mediul Ambiant
Nr. 3(39) / 2008 / ISSN 1810-9551
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa factorilor biochimici asupra procesului de macerare-fermentare la producerea vinurilor roşii
CZU : 663.222:631.147
Meridian Ingineresc
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O metodă fotocolorimetrică de determinare directă a fructozei și zaharozei

CZU : 663.222+663.252.4+663.551.1
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 6(78) / 2018 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detectarea și cuantificarea reziduurilor de lizozimă în vinuri

CZU : 663.222+547.588
, , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(75) / 2018 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Profilul antocianic și caracteristicile spectrometrice ale vinurilor roșii produse în aria delimitată pentru indicația geografică protejată „Ștefan-Vodă”

CZU : 663.222
, , , , , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Profilul antocianic şi caracteristica spectrometrică ale vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru IGP „Valul lui Traian”

CZU : 663.222
, , , , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(64) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu privire la obţinerea distilatelor de vin din soiuri roşii de struguri. Partea II. Procesarea strugurilor după tehnologia vinurilor roşii

CZU : 663.222+663.252.4+663.551.1
, , , , , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(64) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Studierea conţinutului unor amine biogene în vinurile moldoveneşti

CZU : 663.222+547.588
, , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(63) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinetica extragerii componentelor solubile din stejar în distilatul de vin

CZU : 663.222+663.252.4+663.551.1+663.24
,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Conţinutul compuşilor cu proprietăţi antioxidante în procesul fabricării vinurilor roşii seci

CZU : 663.222+547.588
, , , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(57) / 2015 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obţinerea distilatelor de vin din soiuri roşii de struguri

CZU : 663.222+663.252.4+663.551.1
, , , , , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(57) / 2015 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raportul diferitor forme ale antocienilor în vinurile roşii obţinute din soiuri autohtone

CZU : 663.222.251
, , , ,
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(57) / 2015 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valorificarea eficientă a soiurilor roşii de struguri pentru producţia vinurilor roze

CZU : 663.222
, , ,
Quasigroups and Related Systems
Nr. 2(14) / 2006 / ISSN 1561-2848
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elaborarea schemelor tehnologice complexe de producere a vinurilor roşii din soiul Cabernet-Sauvignon

CZU : 663.222
, ,
Quasigroups and Related Systems
Nr. 2(14) / 2006 / ISSN 1561-2848
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noi procedee tehnologice de fabricare a vinurilor roșii seci cu conținut avansat de substanțe biologic active

CZU : 663.222
, , , , , , ,
Quasigroups and Related Systems
Nr. 2(14) / 2006 / ISSN 1561-2848
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feteasca Neagră – a indigenous grape variety with a great enological potential for producing red dry wines

CZU : 663.222
,
Quasigroups and Related Systems
Nr. 2(14) / 2006 / ISSN 1561-2848
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Влияние температуры процесса деалкоголизации на физико-химические показатели красных сухих вин

CZU : 663.222
Таран Николай, Столейкова С.
Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională
Nr. 1(23) / 2004 / ISSN 1810-6455
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificările proprietăţilor antioxidante ale vinurilor roşii sub influenţa tratărilor termice
CZU : 663.222.058
, , ,
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1(0) / 2011 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 22