Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Valorificarea șrotului din condimente obţinut prin tehnologia de CO2-extracţie |
Migalatiev Olga , Iuşan Larisa , Carelina Marina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(86) / 2021 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 November, 2021 |
Elaborarea regimului de sterilizare a conservelor, cu utilizarea instalaţiei EBI 10-T-230 |
Caragia Vavil , Vîcerova Larisa , Migalatiev Olga |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 September, 2019 |
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste |
Popovici Cristina , Migalatiev Olga , Gaceu Liviu , Golubi Roman , Caragia Vavil |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 43-50. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Developpement de la technologie de fabrication de bouillie instantanee destinee aux personnes presentant une intolerance au gluten |
Iuşan Larisa , Terentieva Galina , Caragia Vavil , Migalatiev Olga , Carelina Marina , Gordeeva Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 291-296. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
Utilisation des extraits et des tourteaux de dechets de tomates dans l'industrie alimentaire |
Migalatiev Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 342-342. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
Valorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţie |
Migalatiev Victor , Migalatiev Olga |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(68) / 2017 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 16 June, 2019 |
Compoziţia fizico-chimică a materiei prime secundare şi pregătirea ei pentru CO2- extracţia supercritică |
Carelina Marina , Caragia Vavil , Migalatiev Olga , Gordeeva Valentina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 193-197. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Obţinerea CO2- extractelor şi CO2- şroturilor din materii prime secundare autohtone |
Migalatiev Olga , Caragia Vavil , Carelina Marina , Gordeeva Valentina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 240-245. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Obtention et caracteristique des extraits et des tourteaux des dechets de tomates |
Migalatiev Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 424-429. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Caracteristica deşeurilor de tomate destinate procesului de CO2- extracţie |
Migalatiev Olga |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 186-192. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Făină extrudată din năut |
Carelina Marina , Caragia Vavil , Linda Liudmila , Migalatiev Olga |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 52-54. |
Disponibil online 10 August, 2021 |
Caracteristica co2-extractului liposolubil şi a produsului proteic din germeni de grâu |
Tîrsînă Marina , Jenac Ana , Caragia Vavil , Migalatiev Olga |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 1 June, 2015 |
Mathematical modeling of oil extraction from walnut crumbs with supercritical CO2 |
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 220-223. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
The influence of the CO2-extraction process on the microbial contamination of vegetable raw material |
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 224-227. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Utilizarea raţională a deşeurilor de tomate |
Migalatiev Olga |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3, T. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 51-51. |
Disponibil online 10 February, 2019 |
1-20 of 30