Afiliat la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Biopolymers from food wastes |
Seremet (Ceclu) Liliana , Roşca-Sadurschi Liudmila , Bunea Marina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 73-73. |
Disponibil online 24 January, 2023 |
Eco-inovarea – promotor al economiei circulare în dezvoltarea afacerilor sustenabile |
Roşca-Sadurschi Liudmila , Seremet (Ceclu) Liliana |
Strategii și politici de management în economia contemporană |
Ediţia 7. 2022. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 206-212. |
Disponibil online 8 February, 2023 |
The quality of spirulina biomass after drying treatments |
Cepoi Liliana , Seremet (Ceclu) Liliana , Nistor Oana Viorela , Chiriac Tatiana , Rudi Ludmila , Rotari Ion , Plîngău Ecaterina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 83-83. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Recycling bio-waste methods in order to protect the environment |
Seremet (Ceclu) Liliana , Nedelcu Ana , Roşca-Sadurschi Liudmila |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia "Artpoligraf". 45-45. |
Disponibil online 10 June, 2021 |
Repere analitice privind promovarea dreptului „ocrotirea mamei” prin respectarea drepturilor omului |
Nedelcu Ana , Roşca-Sadurschi Liudmila , Seremet (Ceclu) Liliana |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.7, Partea 1. 2020. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 187-194. |
Disponibil online 31 October, 2020 |
Economia circulară - instrument de stopare a degradării mediului și a utilizării raționale a resurselor naturale |
Seremet (Ceclu) Liliana , Roşca-Sadurschi Liudmila , Nedelcu Ana |
Dezvoltarea economico-socială durabilă a euroregiunilor şi a zonelor transfrontaliere |
Vol.37. 2020. Iași, România. Performantica. 89-93. |
Disponibil online 11 November, 2020 |
Ohmically heated courgettes (cucurbita pepo var. Obloga) purees especially designed for dysphagia |
Tănase Luiza-Andreea , Olaru Lucian Daniel , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Seremet (Ceclu) Liliana , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 80-80. |
Disponibil online 19 February, 2019 |
Studies on the use of vegetable scraps |
Maidan Anastasia , Jurca Alexandru , Seremet (Ceclu) Liliana |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 112-112. |
Disponibil online 20 February, 2019 |
Microwave combined drying of red beetroot puree pretreated by ohmic heating |
Seremet (Ceclu) Liliana , Nistor Oana Viorela |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 64-64. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Effect of drying conditions on the physical properties of red beetroot samples |
Seremet (Ceclu) Liliana , Berbec (Ctrchelan) Ana , Nistor Oana Viorela , Rudi Ludmila |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 97-97. |
Disponibil online 14 March, 2019 |
1-15 of 15