IBN
Închide
Stanciuc Nicoleta
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(0)
Mendeley profile
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1

2022 - 2

Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin
Enache Iuliana-Maria1 , Ciurlă Liliana Lucescu1 , Stanciuc Nicoleta2 , Irimia Liviu Mihai1 , Patraș Antoanela1 , Vizireanu Camelia2
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-71
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin
Enache Iuliana-Maria1 , Ciurlă Liliana Lucescu1 , Stanciuc Nicoleta2 , Irimia Liviu Mihai1 , Patraș Antoanela1 , Vizireanu Camelia2
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-61
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Three Types of Red Beetroot and Sour Cherry Based Marmalades with Enhanced Functional Properties
Nistor Oana Viorela1 , Ceclu Liliana2 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Barbu Viorica Vasilica1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Stanciuc Nicoleta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 21(25) / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 13 November, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-317
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3