Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 7.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
Impact of decortication of sorghum oryzoidum on glycemia |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-618 |
Influence of the liquid phase composition on the glycemic index of boiled rice |
Virlan Anna , Coşciug Lidia , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-691 |
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-671 |
The effect of technological processing on the glycaemic index of rice porridge |
Vidrașco Anna , Coşciug Lidia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-477 |
Biological value of dietary carbohydrates of boiled soryz (Sorghum Oryzoidum) products |
Bulgaru Viorica , Coşciug Lidia , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Intellectus |
Nr. 2 / 2014 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087 |
Disponibil online 28 August, 2014. Descarcări-13. Vizualizări-1307 |
Quality indexes of spontaneous flora sourdough of different flours |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Rubţov Svetlana , Bălan Iu. , Vidrașco Anna |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-633 |
Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum) |
Bulgaru Viorica , Coşciug Lidia , Dupouy Eleonora , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-495 |
Glycaemic index of soriz (sorghum oryzoidum) grains and groats |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Bulgaru Viorica , Stefirta Mariana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-417 |