Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
Impact of foods with low GL on health ![]() |
Garnai Maria , Georgescu Luminita |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-502 |
Economic and technological aspects of tenderness of adults beef through marinating ![]() |
Istrati Daniela Ionela , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-248 |
Nutritional and sensory characterization of frozen peas during culinary processing ![]() |
Dima Felicia , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-269 |
Recovery of higher technological aspects overripe bananas ![]() |
Garnai Maria , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-258 |