IBN
Închide
Dima Felicia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3

2018 - 2

Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia , Vizireanu Camelia
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-43. Vizualizări-725
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Farine: production, variétés et nutrition
Vizireanu Camelia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia
Université "Dunarea de Jos" de Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-855
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Economic and technological aspects of tenderness of adults beef through marinating
Istrati Daniela Ionela , Vizireanu Camelia , Dima Felicia , Garnai Maria , Dinica Rodica-Mihaela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-381
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional and sensory characterization of frozen peas during culinary processing
Dima Felicia , Vizireanu Camelia , Garnai Maria , Istrati Daniela Ionela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-411
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of higher technological aspects overripe bananas
Garnai Maria , Vizireanu Camelia , Dima Felicia , Istrati Daniela Ionela
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-406
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5