Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits |
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia , Vizireanu Camelia |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-44. Vizualizări-764 |
Farine: production, variétés et nutrition |
Vizireanu Camelia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-891 |
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire |
Constantin Oana Emilia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-670 |
Propriétés fonctionnelles des snacks |
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-641 |