Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Publicaţii la conferinţe din RM - 7.
![]() |
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-36. Vizualizări-539 |
Farine: production, variétés et nutrition ![]() |
Vizireanu Camelia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-42. Vizualizări-652 |
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire ![]() |
Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-409 |
Propriétés fonctionnelles des snacks ![]() |
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia ![]() ![]() |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-469 |
Economic and technological aspects of tenderness of adults beef through marinating ![]() |
Istrati Daniela Ionela , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-248 |
Nutritional and sensory characterization of frozen peas during culinary processing ![]() |
Dima Felicia , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-269 |
Recovery of higher technological aspects overripe bananas ![]() |
Garnai Maria , Vizireanu Camelia ![]() |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-257 |