Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
Assessing of the genetic diversity of various wheat varieties cultivated in Romania |
Golea Maria Camelia12 , Galan Paula-Maria32 , Leţi Livia-Ioana32 , Codina Georgiana Gabriela1 |
1 „Ștefan cel Mare” University, Suceava, 2 Plant Genetic Resources Bank "Mihai Cristea" Suceava, 3 Alexandru Ioan Cuza University of Iaşi |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-345 |
EEC-D-PS14_Influence of Vegetable Powders on the RheologicalProperties of Pasta Dough |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Codina Georgiana Gabriela2 |
1 Technical University of Moldova, 2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-275 |
Influence of vegetable powders on the rheological properties of pasta dough |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Codina Georgiana Gabriela2 |
1 Technical University of Moldova, 2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-317 |
Effect of buckwheat and oat fibers addition on the quality of yogurt |
Dabija Adriana , Oroian Mircea Adrian , Codina Georgiana Gabriela |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-27. Vizualizări-731 |
Effects of the pumpkin seed addition on bread quality of wheat flour with a very good quality for bread making |
Mironeasa Silvia , Codina Georgiana Gabriela |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-24. Vizualizări-778 |
Influence of the golden flaxseed addition on bread quality of wheat flour with a very good quality for bread making |
Codina Georgiana Gabriela , Mironeasa Silvia , Gutt G. , Todosi-Sănduleac E. |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-599 |
Effect of egg yolk powder addition on rheological parameters of wheat flour dough and bread quality |
Codina Georgiana Gabriela , Mironeasa Silvia , Mironeasa Costel |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-402 |