IBN
Închide
Dabija Adriana
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Publicaţii la conferinţe din RM - 8.
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2

2023 - 3

Adjustment of the food safety management system in fast food restaurants in Romania
Buculei Amelia , Dabija Adriana , Prisacaru Ancuța Elena
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-478
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte privind calitatea materiilor prime utilizate pentru obținerea aluaturilor congelate
Isache Ioana , Dabija Adriana
Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-369
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Produse făinoase obținute prin valorificarea borhotului de malț
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana
Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-394
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Research on obtaining some types of beer from unconventional raw materials
Ciocan Marius Eduard1 , Salamon Rozalia Veronika2 , Dabija Adriana2
1 „Ștefan cel Mare” University, Suceava,
2 Sapientia Hungarian University of Transylvania
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-284
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of spent grain in obtaining some flour products
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-193
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Valorisation of spent grain from brewing and malt whisky in food industry
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-415
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Effect of buckwheat and oat fibers addition on the quality of yogurt
Dabija Adriana , Oroian Mircea Adrian , Codina Georgiana Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-27. Vizualizări-682
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of seabuckthorn and grape seed extract on sensory, physicochemical and rheological characteristics of yogurt
Dabija Adriana , Mironeasa Silvia , Sidor Anca Mihaela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-549
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8