ORCiD
Publicaţii la conferinţe din RM - 8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Publicaţii la conferinţe din RM - 8.
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
Adjustment of the food safety management system in fast food restaurants in Romania |
Buculei Amelia , Dabija Adriana , Prisacaru Ancuța Elena |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-478 |
Aspecte privind calitatea materiilor prime utilizate pentru obținerea aluaturilor congelate |
Isache Ioana , Dabija Adriana |
Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-369 |
Produse făinoase obținute prin valorificarea borhotului de malț |
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana |
Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-394 |
Research on obtaining some types of beer from unconventional raw materials |
Ciocan Marius Eduard1 , Salamon Rozalia Veronika2 , Dabija Adriana2 |
1 „Ștefan cel Mare” University, Suceava, 2 Sapientia Hungarian University of Transylvania |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-284 |
The use of spent grain in obtaining some flour products |
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-193 |
Valorisation of spent grain from brewing and malt whisky in food industry |
Chetrariu Ancuța , Dabija Adriana |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-415 |
Effect of buckwheat and oat fibers addition on the quality of yogurt |
Dabija Adriana , Oroian Mircea Adrian , Codina Georgiana Gabriela |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-27. Vizualizări-682 |
Influence of seabuckthorn and grape seed extract on sensory, physicochemical and rheological characteristics of yogurt |
Dabija Adriana , Mironeasa Silvia , Sidor Anca Mihaela |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-549 |