IBN
Închide
Dalla Rosa Marco
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID
ORCiD

Publicaţii peste hotare - 3.
Publicații indexate în SCOPUS - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3

2017 - 1

Thermal properties of fruit fillings as a function of different formulations
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Rocculi Pietro2 , Popel Svetlana1 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Structure
Nr. 14 / 2017 / ISSN 2213-3291
Disponibil online 6 September, 2018. Descarcări-0. Vizualizări-836
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Cocci Emiliano2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 194, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-297
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Dellarosa Nicolo2 , Laghi Luca2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 195, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-275
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3