Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 17.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 8
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova |
Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-249 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-270 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality |
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-274 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-254 |
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-295 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-705 |
The use of spring herbs in Moldovan people's diet |
Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-265 |