Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 17.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 8
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7
Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment |
Paladi Daniela , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563. |
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-372 |
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-386 |
Revitalizarea alivencei moldovenești: tradiție și experiențe de preparare |
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Alcaz Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-345 |
Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk |
Boaghe Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-725 |
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry |
Boeştean Olga , Boaghe Eugenia , Dikusar Galina , Netreba Natalia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-573 |
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention |
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-691 |