Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GOLUBI, Roman, VOITCO, Elena, RABOTNICOVA, Liudmila, CRUCIRESCU, Diana, ARNAUT, Svetlana | Investigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topite | Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației | Vol.9, Partea 1 | Cahul, Republica Moldova | 2022 | pp. 359-366 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/166107 | |
GOLUBI, Roman, GĂINĂ, Boris | Alternative method for tartaric stabilization of grape juice | Scientific Collection ”InterConf” | Vol. 41 | Tokyo, Japan | 2021 | pp. 985-988 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/140260 | 978-4-272-00922-0 |
GOLUBI, Roman, CRUCIRESCU, Diana, VOITCO, Elena, RABOTNICOVA, Liudmila, ARNAUT, Svetlana | Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite | Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective | Ediția 5 | Balti, Republic of Moldova | 2021 | pp. 171-175 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/142272 | 978-9975-62-432-9 |
BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, Roman | Mathematical modeling tool for microbial growth | Scientific Collection ”InterConf” | Vol. 41 | Tokyo, Japan | 2021 | pp. 696-698 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/140251 | 978-4-272-00922-0 |
GOLUBI, Roman, BOGDAN-GOLUBI, Nina | Procedeu inovativ de maturare a preparatelor din carne | Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane | Chișinău, Republica Moldova | 2021 | p. 62 | https://doi.org/10.52757/imb21.028 | 978-9975-3498-7-1 | |
POPOVICI, Cristina, BRÎNZA, Renata, CARTAŞEV, Anatolie, MIGALATIEV, Olga, BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, Roman, GRUMEZA-CLEFOS, Irina, COEV, Ghenadii, CARAGIA, Vavil | Goat milk yougurt as a potentially functional food | Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. | ruse | 2019 | pp. 34-40 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164695 | 1311-3321 | |
GĂINĂ, Boris, COBIRMAN, Galina, GOLUBI, Roman | Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 3-4(81-82) | 2019 | pp. 8-11 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/84683 | 1857-3142 | |
GOLUBI, Roman | Tartaric stabilization of grape juice with ionic exchange resins | Journal of Engineering Sciences | nr. 3 | 2019 | pp. 100-106 | https://doi.org/10.5281/zenodo.3444127 | 2587-3474 | |
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, CRUCIRESCU, Diana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, Roman | Counterfeiting detection of fermented milk products | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 98-102 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80313 | 978-9975-87-428-1 | |
GOLUBI, Roman | Dinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labrusca | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 1-2(73-74) | 2018 | pp. 22-25 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/82858 | 1857-3142 | |
GOLUBI, Roman | Economic perspectives of grape acidifiers production | Dezvoltarea inovativă, colaborativă, incluzivă a cooperativelor: teorie, practică, perspectiveConferinţa ştiinţifico-practică internaţională | V.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 169-173 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/94007 | 978-99753272-7-5 |
GOLUBI, Roman, COBIRMAN, Galina, FEDORCIUCOVA, Svetlana | Le potentiel d’acidifiant et d’huile du raisin avec haute valeur biologique | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | p. 326 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80699 | 978-9975-87-428-1 | |
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, ARNAUT, Svetlana, CRUCIRESCU, Diana, FIODOROV, Stanislav | Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 156-158 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80692 | 978-9975-87-428-1 | |
GĂINĂ, Boris, COBIRMAN, Galina, GOLUBI, Roman | Produse secundare de origine vitivinicolă şi utilizarea lor (studiu informativ) | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 1(48) | 2018 | pp. 70-74 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/62166 | 1857-0461 | |
POPOVICI, Cristina, MIGALATIEV, Olga, GACEU, Liviu, GOLUBI, Roman, CARAGIA, Vavil | Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 43-50 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80297 | 978-9975-87-428-1 | |
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, FIODOROV, Stanislav, ARNAUT, Svetlana, CRUCIRESCU, Diana | The metabolism of organic acids and sugars in grapes | Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” | Vol. 47 | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 262-266 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/88082 | 978-9975-64-296-5 |
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, Roman, ARNAUT, Svetlana, RABOTNICOVA, Liudmila | Counterfeiting detection of milk and derivative products | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 214-218 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81389 | ||
PAVLINCIUC, Marcela, ŞLEAGUN, Galina, GOLUBI, Roman | Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.) | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 436-441 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81475 | ||
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, LINDA, Liudmila, IACHIMOVA, Tatiana, ARNAUT, Svetlana, FIODOROV, Stanislav | Technologie de fabrication et opportunités d’implementation des acidifiants à la production des conserves | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 412-417 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81471 | ||
GOLUBI, Roman | Evoluţia acizilor organici şi a glucidelor în struguri | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 1(55) | 2015 | pp. 34-37 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/101421 | 1857-3142 | |
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, GĂINĂ, Boris | Fabricarea produselor nonalcoolice din struguri nematuraţi | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 5-6(59-60) | 2015 | pp. 27-31 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/101476 | 1857-3142 | |
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, GĂINĂ, Boris | Fabrication des produits non-alcooliques obtebus du raisin immature | Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective | Ediția 1 | Balti, Republic of Moldova | 2015 | pp. 64-68 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136716 | 978-9975-3054-5-7 |
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, Roman, ARNAUT, Svetlana, RABOTNICOVA, Liudmila | Viziuni asupra calităţii produselor lactate | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 5-6(59-60) | 2015 | pp. 61-64 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/101507 | 1857-3142 | |
IORGA, Eugen, GOLUBI, Roman, ACHIMOVA, Tatiana | Calitatea produselor agroalimentare procesate | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 3(34) | 2014 | pp. 73-75 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/33358 | 1857-0461 | |
ŞLEAGUN, Galina, PAVLINCIUC, Marcela, GOLUBI, Roman | Degradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperature | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 383-388 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99839 | ||
IORGA, Eugen, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, Roman | Natural acidulants from grape | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 210-215 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99707 | ||
GOLUBI, Roman | Oportunitatea fabricării produselor non-alcoolice din struguri nematurizaţi | Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători | Editia 3, T | Chișinău, Republica Moldova | 2014 | p. 43 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/71816 | 978-9975-4257-2-8 |
LAZARIUC, Andrei, GOLUBI, Roman, NEZALIZOVA, Irina | Opţiune alternativă de valorificare a strugurilor de selecţie autohtonă | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 5(53) | 2014 | pp. 22-23 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/100172 | 1857-3142 | |
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, ACHIMOVA, Tatiana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, Roman | Modern methods for identification of counterfeit food products | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 254-258 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111230 | 978-9975-87-428-1 |
IORGA, Eugen, GOLUBI, Roman, ACHIMOVA, Tatiana, FIODOROV, Stanislav, NOJAC, Elena, VLADICESCU, Mihai | Use of grape of Vitis Labrusca variaty in the Republic of Moldova | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 259-263 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111232 | 978-9975-87-428-1 |