Golubi Roman


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 28.03.2024, accesat: 28.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 18. Publicaţii peste hotare - 3.

AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
GOLUBI, Roman, VOITCO, Elena, RABOTNICOVA, Liudmila, CRUCIRESCU, Diana, ARNAUT, SvetlanaInvestigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topitePerspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și EducațieiVol.9, Partea 1Cahul, Republica Moldova2022pp. 359-366https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/166107
GOLUBI, Roman, GĂINĂ, BorisAlternative method for tartaric stabilization of grape juiceScientific Collection ”InterConf”Vol. 41Tokyo, Japan2021pp. 985-988https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/140260978-4-272-00922-0
GOLUBI, Roman, CRUCIRESCU, Diana, VOITCO, Elena, RABOTNICOVA, Liudmila, ARNAUT, SvetlanaCriterii de depistare a falsificării brînzeturilor topiteŞtiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspectiveEdiția 5Balti, Republic of Moldova2021pp. 171-175https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/142272978-9975-62-432-9
BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, RomanMathematical modeling tool for microbial growthScientific Collection ”InterConf”Vol. 41Tokyo, Japan2021pp. 696-698https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/140251978-4-272-00922-0
GOLUBI, Roman, BOGDAN-GOLUBI, NinaProcedeu inovativ de maturare a preparatelor din carneBiotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporaneChișinău, Republica Moldova2021p. 62https://doi.org/10.52757/imb21.028978-9975-3498-7-1
POPOVICI, Cristina, BRÎNZA, Renata, CARTAŞEV, Anatolie, MIGALATIEV, Olga, BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, Roman, GRUMEZA-CLEFOS, Irina, COEV, Ghenadii, CARAGIA, VavilGoat milk yougurt as a potentially functional foodChemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.ruse2019pp. 34-40https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1646951311-3321
GĂINĂ, Boris, COBIRMAN, Galina, GOLUBI, RomanPotenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 3-4(81-82)2019pp. 8-11https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/846831857-3142
GOLUBI, RomanTartaric stabilization of grape juice with ionic exchange resinsJournal of Engineering Sciencesnr. 32019pp. 100-106https://doi.org/10.5281/zenodo.34441272587-3474
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, CRUCIRESCU, Diana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, RomanCounterfeiting detection of fermented milk productsModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 98-102https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80313978-9975-87-428-1
GOLUBI, RomanDinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labruscaPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 1-2(73-74)2018pp. 22-25https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/828581857-3142
GOLUBI, RomanEconomic perspectives of grape acidifiers productionDezvoltarea inovativă, colaborativă, incluzivă a cooperativelor: teorie, practică, perspectiveConferinţa ştiinţifico-practică internaţionalăV.2Chișinău, Republica Moldova2018pp. 169-173https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/94007978-99753272-7-5
GOLUBI, Roman, COBIRMAN, Galina, FEDORCIUCOVA, SvetlanaLe potentiel d’acidifiant et d’huile du raisin avec haute valeur biologiqueModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018p. 326https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80699978-9975-87-428-1
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, ARNAUT, Svetlana, CRUCIRESCU, Diana, FIODOROV, StanislavNatural acidifier produced from apples in the early ripening phaseModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 156-158https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80692978-9975-87-428-1
GĂINĂ, Boris, COBIRMAN, Galina, GOLUBI, RomanProduse secundare de origine vitivinicolă şi utilizarea lor (studiu informativ)Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 1(48)2018pp. 70-74https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/621661857-0461
POPOVICI, Cristina, MIGALATIEV, Olga, GACEU, Liviu, GOLUBI, Roman, CARAGIA, VavilSupercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato wasteModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 43-50https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80297978-9975-87-428-1
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, FIODOROV, Stanislav, ARNAUT, Svetlana, CRUCIRESCU, DianaThe metabolism of organic acids and sugars in grapesHorticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”Vol. 47Chișinău, Republica Moldova2018pp. 262-266https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/88082978-9975-64-296-5
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, Roman, ARNAUT, Svetlana, RABOTNICOVA, LiudmilaCounterfeiting detection of milk and derivative productsModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 214-218https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81389
PAVLINCIUC, Marcela, ŞLEAGUN, Galina, GOLUBI, RomanLe changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.)Modern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 436-441https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81475
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, LINDA, Liudmila, IACHIMOVA, Tatiana, ARNAUT, Svetlana, FIODOROV, StanislavTechnologie de fabrication et opportunités d’implementation des acidifiants à la production des conservesModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 412-417https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81471
GOLUBI, RomanEvoluţia acizilor organici şi a glucidelor în struguriPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 1(55)2015pp. 34-37https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1014211857-3142
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, GĂINĂ, BorisFabricarea produselor nonalcoolice din struguri nematuraţiPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 5-6(59-60)2015pp. 27-31https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1014761857-3142
GOLUBI, Roman, IORGA, Eugen, GĂINĂ, BorisFabrication des produits non-alcooliques obtebus du raisin immatureŞtiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspectiveEdiția 1Balti, Republic of Moldova2015pp. 64-68https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136716978-9975-3054-5-7
IORGA, Eugen, VOITCO, Elena, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, Roman, ARNAUT, Svetlana, RABOTNICOVA, LiudmilaViziuni asupra calităţii produselor lactatePomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 5-6(59-60)2015pp. 61-64https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1015071857-3142
IORGA, Eugen, GOLUBI, Roman, ACHIMOVA, TatianaCalitatea produselor agroalimentare procesateRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 3(34)2014pp. 73-75https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/333581857-0461
ŞLEAGUN, Galina, PAVLINCIUC, Marcela, GOLUBI, RomanDegradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperatureModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 383-388https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99839
IORGA, Eugen, ACHIMOVA, Tatiana, GOLUBI, RomanNatural acidulants from grapeModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 210-215https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99707
GOLUBI, RomanOportunitatea fabricării produselor non-alcoolice din struguri nematurizaţiTendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetătoriEditia 3, TChișinău, Republica Moldova2014p. 43https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/71816978-9975-4257-2-8
LAZARIUC, Andrei, GOLUBI, Roman, NEZALIZOVA, IrinaOpţiune alternativă de valorificare a strugurilor de selecţie autohtonăPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 5(53)2014pp. 22-23https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1001721857-3142
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, ACHIMOVA, Tatiana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, RomanModern methods for identification of counterfeit food productsModern Technologies in the Food IndustryVol.2Chișinău, Republica Moldova2012pp. 254-258https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111230978-9975-87-428-1
IORGA, Eugen, GOLUBI, Roman, ACHIMOVA, Tatiana, FIODOROV, Stanislav, NOJAC, Elena, VLADICESCU, MihaiUse of grape of Vitis Labrusca variaty in the Republic of MoldovaModern Technologies in the Food IndustryVol.2Chișinău, Republica Moldova2012pp. 259-263https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111232978-9975-87-428-1