Caragia Vavil


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 29.03.2024, accesat: 29.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 11. Publicaţii la conferinţe din RM - 16. Publicaţii peste hotare - 6.
Contribuții - 1.


AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina, ЮШАН, Лариса, CARAGIA, VavilUtilizarea CO2-şrotului din deşeuri de tomate la fabricarea pâinii din făină de grâu de calitate superioarăRealizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare2020pp. 361-365https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1904021811-2668
CARAGIA, Vavil, VÎCEROVA, Larisa, MIGALATIEV, OlgaElaborarea regimului de sterilizare a conservelor, cu utilizarea instalaţiei EBI 10-T-230Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 3-4(81-82)2019pp. 67-71https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/846991857-3142
POPOVICI, Cristina, BRÎNZA, Renata, CARTAŞEV, Anatolie, MIGALATIEV, Olga, BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, Roman, GRUMEZA-CLEFOS, Irina, COEV, Ghenadii, CARAGIA, VavilGoat milk yougurt as a potentially functional foodChemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.ruse2019pp. 34-40https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1646951311-3321
CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, MarinaMetode de pregătire a materiei prime vegetale pentru CO2-extracţia superc riticăPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 3-4(81-82)2019pp. 58-61https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/846951857-3142
CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, MarinaProducerea și utilizarea CO2-extractelor liposolubile în industria alimentarăPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 1-2(79-80)2019pp. 58-61https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1428411857-3142
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina, GORDEEVA, ValentinaDeveloppement de la technologie de fabrication de bouillie instantanee destinee aux personnes presentant une intolerance au glutenModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 291-296https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80379978-9975-87-428-1
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, MarinaElaborarea amestecurilor complexe extrudate din materie primă autohtonă cu conținut sporit de amidonPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 4(76)2018pp. 35-37https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/828241857-3142
POPOVICI, Cristina, MIGALATIEV, Olga, GACEU, Liviu, GOLUBI, Roman, CARAGIA, VavilSupercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato wasteModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 43-50https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80297978-9975-87-428-1
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, VavilConserve pe bază de fructe şi legume cu conţinut redus de zahăr pentru alimentaţia copiilor sugari şi de vârstă micăPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 2(68)2017pp. 29-31https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/793911857-3142
LINDA, Liudmila, TERENTII, Petru, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, ODOBESCU, Ludmila Cherry plum (Prúnus Cerasiféra) – source material and processed productsModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2016pp. 219-224https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81390
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, PÎRGARU, Elena, ODOBESCU, LudmilaAspecte tehnologice ale pătlăgelelor vinetePomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 5-6(65-66)2016pp. 40-42https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/795271857-3142
CARELINA, Marina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, GORDEEVA, ValentinaCompoziţia fizico-chimică a materiei prime secundare şi pregătirea ei pentru CO2- extracţia supercriticăInovaţia: factor al dezvoltării social-economiceCahul, Republica Moldova2016pp. 193-197https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/125051978-9975-88-012-1
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, CARELINA, Marina, GORDEEVA, ValentinaObţinerea CO2- extractelor şi CO2- şroturilor din materii prime secundare autohtoneInovaţia: factor al dezvoltării social-economiceCahul, Republica Moldova2016pp. 240-245https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/125064978-9975-88-012-1
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, GORGAN, LuciaElaborarea unui nou sortiment de produse alimentare din dovleacPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 5-6(59-60)2015pp. 64-66https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1015081857-3142
CARELINA, Marina, CARAGIA, Vavil, LINDA, Liudmila, MIGALATIEV, OlgaFăină extrudată din năutŞtiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspectiveEdiția 1Balti, Republic of Moldova2015pp. 52-54https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136711978-9975-3054-5-7
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, ODOBESCU, Ludmila, CARELINA, MarinaProprietățile biometrice, fizico-chimice și tehnologii de prelucrare a leguminoaselor de selecție autohtonăŞtiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspectiveEdiția 1Balti, Republic of Moldova2015pp. 68-72https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136717978-9975-3054-5-7
TÎRSÎNĂ, Marina, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, OlgaCaracteristica co2-extractului liposolubil şi a produsului proteic din germeni de grâuMeridian Inginerescnr. 32014pp. 42-45https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/368401683-853X
TÎRSÎNĂ, Marina, MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, VavilDeterminarea activităţii antioxidante în extractele din materii prime vegetaleConferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilorVol.2Chișinău, Republica Moldova2014pp. 57-60https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/183697978-9975-45-310-3
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, VavilMathematical modeling of oil extraction from walnut crumbs with supercritical CO2Modern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 220-223https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99709
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, FIODOROV, Stanislav, SARANDI, Tatiana, GORDEEVA, Valentina, ODOBESCU, LudmilaOptimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological valueModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 236-239https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99714
YUSHAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, GORDEEVA, ValentinaProphylactic assortment diversification of food for diabeticsModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 216-219https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99708
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, VÎCEROVA, Larisa, SUVOROVA, GalinaThe influence of the CO2-extraction process on the microbial contamination of vegetable raw materialModern Technologies in the Food IndustryChisinau, Republic of Moldova2014pp. 224-227https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99710
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, TÎRSÎNĂ, Marina, SOBOLEVA, InessaValorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţieMeridian Inginerescnr. 12014pp. 99-101https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/554301683-853X
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, SOBOLEVA, InessaCaracteristica CO2- extractului din firimituri de miez de nucăRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 4(31)2013pp. 82-87https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/282071857-0461
TERENTIEVA, Galina, YUSHAN, Larisa, CARAGIA, VavilProspects for complex food processing of pumpkinБиологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и примененияТом 1Kiev2013p. 348https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164709978-966-96879-9-9
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, VavilSeminţele de dovleac - materie primă avantajoasă pentru producerea CO2-extractelorPomicultura, Viticultura şi Vinificaţianr. 6(48)2013pp. 8-10https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1339391857-3142
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, VavilThe evolution of quality indices of CO2-extract of walnut kernelБиологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и примененияТом 1Kiev2013p. 202https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164707978-966-96879-9-9
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, VavilTomato wastes valorisation using the supercritical CO2 extractionБиологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и примененияТом 1Kiev2013p. 312https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164708978-966-96879-9-9
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, VÎCEROVA, Larisa, BOTNARI, Olga, CHICHINA, MariaAreas of processing sugar corn hybrids of foreign and moldovan selectionModern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 408-412https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110878978-9975-87-428-1
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, BOTNARI, Olga, JENAC, Ana, SOBOLEVA, InessaCharacterization of pumpkin seeds oil extracted with supercritical CO2Modern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 427-433https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110882978-9975-87-428-1
JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, SOBOLEVA, InessaCharacterization of walnut oil extracted by supercritical CO2Modern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 388-392https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110873978-9975-87-428-1
CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, PODOGOVA, Marina, SIMAC, Viorel, CIOKIRLAN, А.Elaboration the technology of high concentration supercritical CO2 -extracts using wheat germs, and other raw plant materialsModern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 271-273https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110825978-9975-87-428-1
SIMAC, Viorel, SANDRIC, M., CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, GOLOVCO, Ju.A new approach on bread qualityБиологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения, ТезисыНовый Свет2011p. 316https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164765978-966-96879-6-8
CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, PODOGOVA, Marina, SIMAC, Viorel, CIOCARLAN, Alexandru, GOLOVCO, Ju.Development of technology, the justification of quality indicators of supercritical CO2 extracts, of biologically active substances (phitocomponents), from natural plant raw materialsБиологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения, ТезисыНовый Свет2011p. 260https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164755978-966-96879-6-8