Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina, ЮШАН, Лариса, CARAGIA, Vavil | Utilizarea CO2-şrotului din deşeuri de tomate la fabricarea pâinii din făină de grâu de calitate superioară | Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare | 2020 | pp. 361-365 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/190402 | 1811-2668 | ||
CARAGIA, Vavil, VÎCEROVA, Larisa, MIGALATIEV, Olga | Elaborarea regimului de sterilizare a conservelor, cu utilizarea instalaţiei EBI 10-T-230 | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 3-4(81-82) | 2019 | pp. 67-71 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/84699 | 1857-3142 | |
POPOVICI, Cristina, BRÎNZA, Renata, CARTAŞEV, Anatolie, MIGALATIEV, Olga, BOGDAN-GOLUBI, Nina, GOLUBI, Roman, GRUMEZA-CLEFOS, Irina, COEV, Ghenadii, CARAGIA, Vavil | Goat milk yougurt as a potentially functional food | Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. | ruse | 2019 | pp. 34-40 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164695 | 1311-3321 | |
CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina | Metode de pregătire a materiei prime vegetale pentru CO2-extracţia superc ritică | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 3-4(81-82) | 2019 | pp. 58-61 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/84695 | 1857-3142 | |
CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina | Producerea și utilizarea CO2-extractelor liposolubile în industria alimentară | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 1-2(79-80) | 2019 | pp. 58-61 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/142841 | 1857-3142 | |
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina, GORDEEVA, Valentina | Developpement de la technologie de fabrication de bouillie instantanee destinee aux personnes presentant une intolerance au gluten | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 291-296 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80379 | 978-9975-87-428-1 | |
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, CARELINA, Marina | Elaborarea amestecurilor complexe extrudate din materie primă autohtonă cu conținut sporit de amidon | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 4(76) | 2018 | pp. 35-37 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/82824 | 1857-3142 | |
POPOVICI, Cristina, MIGALATIEV, Olga, GACEU, Liviu, GOLUBI, Roman, CARAGIA, Vavil | Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 43-50 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80297 | 978-9975-87-428-1 | |
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil | Conserve pe bază de fructe şi legume cu conţinut redus de zahăr pentru alimentaţia copiilor sugari şi de vârstă mică | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 2(68) | 2017 | pp. 29-31 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/79391 | 1857-3142 | |
LINDA, Liudmila, TERENTII, Petru, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, ODOBESCU, Ludmila | Cherry plum (Prúnus Cerasiféra) – source material and processed products | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2016 | pp. 219-224 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/81390 | ||
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, PÎRGARU, Elena, ODOBESCU, Ludmila | Aspecte tehnologice ale pătlăgelelor vinete | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 5-6(65-66) | 2016 | pp. 40-42 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/79527 | 1857-3142 | |
CARELINA, Marina, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, GORDEEVA, Valentina | Compoziţia fizico-chimică a materiei prime secundare şi pregătirea ei pentru CO2- extracţia supercritică | Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice | Cahul, Republica Moldova | 2016 | pp. 193-197 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/125051 | 978-9975-88-012-1 | |
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, CARELINA, Marina, GORDEEVA, Valentina | Obţinerea CO2- extractelor şi CO2- şroturilor din materii prime secundare autohtone | Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice | Cahul, Republica Moldova | 2016 | pp. 240-245 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/125064 | 978-9975-88-012-1 | |
IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, GORGAN, Lucia | Elaborarea unui nou sortiment de produse alimentare din dovleac | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 5-6(59-60) | 2015 | pp. 64-66 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/101508 | 1857-3142 | |
CARELINA, Marina, CARAGIA, Vavil, LINDA, Liudmila, MIGALATIEV, Olga | Făină extrudată din năut | Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective | Ediția 1 | Balti, Republic of Moldova | 2015 | pp. 52-54 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136711 | 978-9975-3054-5-7 |
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, ODOBESCU, Ludmila, CARELINA, Marina | Proprietățile biometrice, fizico-chimice și tehnologii de prelucrare a leguminoaselor de selecție autohtonă | Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective | Ediția 1 | Balti, Republic of Moldova | 2015 | pp. 68-72 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/136717 | 978-9975-3054-5-7 |
TÎRSÎNĂ, Marina, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga | Caracteristica co2-extractului liposolubil şi a produsului proteic din germeni de grâu | Meridian Ingineresc | nr. 3 | 2014 | pp. 42-45 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/36840 | 1683-853X | |
TÎRSÎNĂ, Marina, MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil | Determinarea activităţii antioxidante în extractele din materii prime vegetale | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2014 | pp. 57-60 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/183697 | 978-9975-45-310-3 |
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil | Mathematical modeling of oil extraction from walnut crumbs with supercritical CO2 | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 220-223 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99709 | ||
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, FIODOROV, Stanislav, SARANDI, Tatiana, GORDEEVA, Valentina, ODOBESCU, Ludmila | Optimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological value | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 236-239 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99714 | ||
YUSHAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, CARAGIA, Vavil, GORDEEVA, Valentina | Prophylactic assortment diversification of food for diabetics | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 216-219 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99708 | ||
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, VÎCEROVA, Larisa, SUVOROVA, Galina | The influence of the CO2-extraction process on the microbial contamination of vegetable raw material | Modern Technologies in the Food Industry | Chisinau, Republic of Moldova | 2014 | pp. 224-227 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/99710 | ||
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, TÎRSÎNĂ, Marina, SOBOLEVA, Inessa | Valorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţie | Meridian Ingineresc | nr. 1 | 2014 | pp. 99-101 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/55430 | 1683-853X | |
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, SOBOLEVA, Inessa | Caracteristica CO2- extractului din firimituri de miez de nucă | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 4(31) | 2013 | pp. 82-87 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/28207 | 1857-0461 | |
TERENTIEVA, Galina, YUSHAN, Larisa, CARAGIA, Vavil | Prospects for complex food processing of pumpkin | Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения | Том 1 | Kiev | 2013 | p. 348 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164709 | 978-966-96879-9-9 |
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil | Seminţele de dovleac - materie primă avantajoasă pentru producerea CO2-extractelor | Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | nr. 6(48) | 2013 | pp. 8-10 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/133939 | 1857-3142 | |
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil | The evolution of quality indices of CO2-extract of walnut kernel | Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения | Том 1 | Kiev | 2013 | p. 202 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164707 | 978-966-96879-9-9 |
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil | Tomato wastes valorisation using the supercritical CO2 extraction | Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения | Том 1 | Kiev | 2013 | p. 312 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164708 | 978-966-96879-9-9 |
LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, VÎCEROVA, Larisa, BOTNARI, Olga, CHICHINA, Maria | Areas of processing sugar corn hybrids of foreign and moldovan selection | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 408-412 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110878 | 978-9975-87-428-1 |
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, BOTNARI, Olga, JENAC, Ana, SOBOLEVA, Inessa | Characterization of pumpkin seeds oil extracted with supercritical CO2 | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 427-433 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110882 | 978-9975-87-428-1 |
JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, SOBOLEVA, Inessa | Characterization of walnut oil extracted by supercritical CO2 | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 388-392 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110873 | 978-9975-87-428-1 |
CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, PODOGOVA, Marina, SIMAC, Viorel, CIOKIRLAN, А. | Elaboration the technology of high concentration supercritical CO2 -extracts using wheat germs, and other raw plant materials | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 271-273 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110825 | 978-9975-87-428-1 |
SIMAC, Viorel, SANDRIC, M., CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, GOLOVCO, Ju. | A new approach on bread quality | Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения, Тезисы | Новый Свет | 2011 | p. 316 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164765 | 978-966-96879-6-8 | |
CARAGIA, Vavil, NICOLAEVA, Diana, PODOGOVA, Marina, SIMAC, Viorel, CIOCARLAN, Alexandru, GOLOVCO, Ju. | Development of technology, the justification of quality indicators of supercritical CO2 extracts, of biologically active substances (phitocomponents), from natural plant raw materials | Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения, Тезисы | Новый Свет | 2011 | p. 260 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/164755 | 978-966-96879-6-8 |