IBN
Închide
Podogova Marina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 2. Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2012 - 1

Elaboration the technology of high concentration supercritical CO2 -extracts using wheat germs, and other raw plant materials
Caragia Vavil1 , Nicolaeva Diana1 , Podogova Marina1 , Simac Viorel2 , Ciokirlan А.3
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Food Bioresources,
3 “Petru Poni” Institute of Macromolecular Chemistry
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-373
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 1

Development of technology, the justification of quality indicators of supercritical CO2 extracts, of biologically active substances (phitocomponents), from natural plant raw materials
Caragia Vavil1 , Nicolaeva Diana1 , Podogova Marina1 , Simac Viorel2 , Ciocarlan Alexandru3 , Golovco Ju.4
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Food Bioresources,
3 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova,
4 "SVD-GROUP" SRL, Chisinau
Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения, Тезисы
2011. Новый Свет. ISBN 978-966-96879-6-8.
Disponibil online 29 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-303
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008 - 1

Optimizarea compoziţiei din culturi leguminoase şi cerealiere pentru fabricarea produselor extrudate
Ţislinscaia Natalia , Podogova Marina , Rotarenco Zinaida
Institutul de Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(11) / 2008 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 7 December, 2013. Descarcări-8. Vizualizări-751
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 - 1

Разработки экологических чистых и биологически активных продуктов на основе плодов Ziziphus Jujuba Mill
Николаева Диана1 , Подогова Марина1 , Линда Людмила1 , Князева Светлана2
1 Институт Пищевых Технологий,
2 Институт Плодоводства
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5.
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-436
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4