IBN
Închide
Crucirescu Diana
(2)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2019 - 2

Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-69. Vizualizări-906
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-450
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Viziuni asupra calității produselor lactate. 3. Smântână
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-45. Vizualizări-783
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-656
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce)
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 22 August, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-686
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5