IBN
Închide
Crucirescu Diana
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 5

Indicii de calitate a conservelor de tomate marinate cu acidifiant din mere
Crucirescu Diana
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-444
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conținutul acizilor organici în merele imature
Crucirescu Diana12
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-325
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS6_The acidifier from unripe apples - source of natural acidity
Crucirescu Diana12
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-214
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Investigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topite
Golubi Roman , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana , Arnaut Svetlana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-295
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The acidifier from unripe apples - source of natural acidity
Crucirescu Diana12
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-266
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite
Golubi Roman , Crucirescu Diana , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Arnaut Svetlana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-432-9.
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-382
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Utilizarea rațională a merelor imature
Crucirescu Diana12
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-574
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Fructele de mere în faza timpurie de coacere - materie primă pentru obținerea acidifiantului natural
Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6.
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-520
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8