Soboleva Inessa


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 29.03.2024, accesat: 29.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.

AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, TÎRSÎNĂ, Marina, SOBOLEVA, InessaValorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţieMeridian Inginerescnr. 12014pp. 99-101https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/554301683-853X
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, SOBOLEVA, InessaCaracteristica CO2- extractului din firimituri de miez de nucăRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 4(31)2013pp. 82-87https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/282071857-0461
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, BOTNARI, Olga, JENAC, Ana, SOBOLEVA, InessaCharacterization of pumpkin seeds oil extracted with supercritical CO2Modern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 427-433https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110882978-9975-87-428-1
JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, SOBOLEVA, InessaCharacterization of walnut oil extracted by supercritical CO2Modern Technologies in the Food IndustryVol.1Chișinău, Republica Moldova2012pp. 388-392https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110873978-9975-87-428-1
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, ACHIMOVA, Tatiana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, RomanModern methods for identification of counterfeit food productsModern Technologies in the Food IndustryVol.2Chișinău, Republica Moldova2012pp. 254-258https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111230978-9975-87-428-1
PARSHAKOVA, Lidia, POPEL, Svetlana, CROPOTOVA, Janna, CONDRAŞOVA, Iulia, SOBOLEVA, InessaOptimisation of fatty-acid composition of vegetable oilsModern Technologies in the Food IndustryVol.2Chișinău, Republica Moldova2012pp. 41-43https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111104978-9975-87-428-1
CEPOI, Liliana, RUDI, Ludmila, SOBOLEVA, Inessa, MISCU, Vera, IAŢCO, Iulia, CHELMENCIUC, VioricaStudiul aspectelor biotehnologice de utilizare a algei roşii Porphyridium cruentum (Näg) CNM-AR-01 în calitate de sursă de acid eicosapentaenoicStudia Universitatis Moldaviae. Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturiinr. 7(17)2008pp. 10-15https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/200471814-3237
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, NOJOC, E.Studies in order to examine natural foodstuffs. Oils and fatsEcological Chemistry3rdChișinău, Republica Moldova2005p. 339https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1378709975-62-133-3