Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MIGALATIEV, Olga, JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, TÎRSÎNĂ, Marina, SOBOLEVA, Inessa | Valorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţie | Meridian Ingineresc | nr. 1 | 2014 | pp. 99-101 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/55430 | 1683-853X | |
JENAC, Ana, MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, SOBOLEVA, Inessa | Caracteristica CO2- extractului din firimituri de miez de nucă | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 4(31) | 2013 | pp. 82-87 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/28207 | 1857-0461 | |
MIGALATIEV, Olga, CARAGIA, Vavil, BOTNARI, Olga, JENAC, Ana, SOBOLEVA, Inessa | Characterization of pumpkin seeds oil extracted with supercritical CO2 | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 427-433 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110882 | 978-9975-87-428-1 |
JENAC, Ana, CARAGIA, Vavil, MIGALATIEV, Olga, SOBOLEVA, Inessa | Characterization of walnut oil extracted by supercritical CO2 | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 388-392 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/110873 | 978-9975-87-428-1 |
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, ACHIMOVA, Tatiana, RABOTNICOVA, Liudmila, GOLUBI, Roman | Modern methods for identification of counterfeit food products | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 254-258 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111230 | 978-9975-87-428-1 |
PARSHAKOVA, Lidia, POPEL, Svetlana, CROPOTOVA, Janna, CONDRAŞOVA, Iulia, SOBOLEVA, Inessa | Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils | Modern Technologies in the Food Industry | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2012 | pp. 41-43 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/111104 | 978-9975-87-428-1 |
CEPOI, Liliana, RUDI, Ludmila, SOBOLEVA, Inessa, MISCU, Vera, IAŢCO, Iulia, CHELMENCIUC, Viorica | Studiul aspectelor biotehnologice de utilizare a algei roşii Porphyridium cruentum (Näg) CNM-AR-01 în calitate de sursă de acid eicosapentaenoic | Studia Universitatis Moldaviae. Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii | nr. 7(17) | 2008 | pp. 10-15 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/20047 | 1814-3237 | |
IORGA, Eugen, SOBOLEVA, Inessa, NOJOC, E. | Studies in order to examine natural foodstuffs. Oils and fats | Ecological Chemistry | 3rd | Chișinău, Republica Moldova | 2005 | p. 339 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/137870 | 9975-62-133-3 |