Cuvinte-cheie (12): eficiența încapsulării (1), Cornus mas L. (1), matrice biopolimerică complexă (1)
ORCiDTeze/Rezumate în culegeri - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
Microencapsulation of anthocyanins from cornelian cherry fruits in whey protein isolate and pectin |
Enache Iuliana-Maria1 , Ciurlă Liliana Lucescu1 , Stanciuc Nicoleta2 , Irimia Liviu Mihai1 , Patraș Antoanela1 , Vizireanu Camelia2 |
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-220 |