IBN
Închide
15.817.02.30A Elaborări metodologice și tehnice pentru modernizarea tehnologiei de procesare a nucilor (Juglans regia L.) cu utilizarea componentelor biologic active în produse alimentare funcționale.
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2021 - 1

Designing and development of walnut-based innovative foods: technological and nutritional impact
Popovici Cristina1 , Papaioannou Emmanouil2 , Emmanouil1
1 Technical University of Moldova,
2 Lancaster University
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-252
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1