IBN
Închide

Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "Chemical composition"
Физико-химические свойства и химический состав мышечной ткани молодняка свиней крупной белой породы
Halak V.
ГУ «Институт зерновых культур НААН Украины»
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-295
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Породные особенности химического состава и биологической ценности молока овцематок
Stapai P.1, Stahiv Nadejda1, Paraniac N.2
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind efectul utilizării turtei din miez de nucă în hrana tineretului porcin de prăsilă
Danilov Anatolie, Donică Iov
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-250
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compoziția chimică și valoarea nutritivă a plantei furajere noi – sparceta de nisip (Onobrychis Arenaria)
Coşman Sergiu1, Ţiţei Victor2, Coşman Valentina1, Bahcivanji Mihail1
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-297
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea
Chiţanu Ana
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-32. Vizualizări-431
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-5 of 5